lørdag 31. mars 2012

På besøk

Vinglasset er fyllt opp med hvitvin, tacoen er spist og ungene er (nesten) i seng. Phu. Jeg har tilbrakt dagen med storesøster, noe som kan være en slitsom affære. Jeg presterte faktisk å sovne på sofaen med lyden av fotball på tv'en, Dora på ipad'en og Ingunns oboøving i bakgrunnen. SÅ sliten var jeg. For å si det sånn, den kombinasjonen av lyder er ikke akkurat balsam for sjelen.

Men la meg utdype dagens utfordringer:
-vi har et shoppingrituale når vi møtes, dvs vi må alltid en tur innom minst ett kjøpesenter (Lille Himmel på Triaden er O.B.L.I.G.A.T.O.R.I.S.K.). I dag var vi innom TO kjøpesentre. Kjøpesenter=slit.
-tanteRagsi har alltid ansvar for middagsmaten. Å steke tacokjøttdeig under storesøsters oppsyn er ingen spøk altså! Har i hvert fall lært at man aldri skal steke kjøttdeig uten å følge oppskriften nøyaktig. Unngikk en stor krise med et nødskrik. Phu igjen.
-bloggepress. Neida. Joda.

Siden jeg har angst for å poste outfitbilde, måtte storesøster trå til. Her poserer hun i naturlig bloggerstil i fine lærjakka som er kjøpt på Furuset Senter for ca 100 kr. Jeg har lik altså, og er superfornøyd. Furuset senter er stas!

Jeg har forresten akkurat lik tights som Ings også. Haha.

Fin storesøster.
Fin dag.
Skål!

fredag 30. mars 2012

Påskeposen 2012

God fredag!

Når jeg ble sammen med mannen min for 7 år siden brukte vi mange av kveldene på å spille yatzy, drikke øl og prate. Vi har begge to et heftig konkurranseinstinkt så etterhvert begynte vi å spille om ting. Som et resultat av dette fant vi opp konseptet "påskeposen". Vi spilte yatsy fra jul til påske, og den som vant sammenlagt fikk en påskepose stappfull av gaver og godteri. Påskeposen ble høytidelig overlevert på påskeaften sammen med sjampagne og partyhatter.



Fin pose ikke sant?

De siste årene har det nesten ikke blitt yatzy, vi har ikke hatt tid. Men når Wordfeud har inntatt telefonene våre, fant vi ut at dette var det perfekte spill for å erstatte Yatzy. Wordfjjjuuud (hvet ikke hvordan man uttaler det) kan vi spille hvor som helst og når som helst. Gøys.



Nå er innspurten i årets påskeposekamp i gang, og jeg MÅ vinne. jeg har nemlig bare vunnet en gang før, og det er nesten ikke til å leve med. Så i år satser jeg alt på å vinne, heia meg!
Stillingen så lang:



Som dere ser så er det ganske close race...Tallene 15 og 19 er overført fra tidligere måneder, så tilsammen har vi spilt ganske mange omganger.
Om en uke er Påskeposen forhåpentligvis fylt til randen med gaver og godteri til meg....!!!
Og Harald, om du leser dette så ønsker jeg meg følgende:
En ring fra Bjørg, gavekort fra Lille Himmel , garn fra Pickles, og øl fra den nøgne Ø
Om du synes det er litt i overkant dyre gaver så er det også ok med massemasse godteri og skrapelodd.

-Ings

Longing Heart

When your heart awakes
in a longing
for the love of truth
The tight cocoon prison
will unfold
with the force of cosmic
eternal youth
Cause this time of birth
is the beginning
of a way
from being tied up longing
gives strength and courage
to your day.


-Monika Mikaela Amundin

IRRI

Magesjau.

####^**%#^^zzz#%%%%%!!!

torsdag 29. mars 2012

Sail away

Ja, jeg vet hva du tenker Ings: "fæææææn, ikkje ENDÅ et av dei kryptiske,kjipe innlegga til Rags." Skal la bildet tale for selg selv (les:for meg) og heller vise et litt mer storesøstervennlig bilde. Gårsdages outfit. Vet hva du tenker nå også, Ings: "yess, vi MÅ poste outfitbilder heile tida på bloggen altså. Det er DØDSkult. Fææææn. Då kjem vi til å få driiiitmange lesera lizzom."
Uansett, gårsdagens:

*ser-tilfeldig-ned-i-bakken-sånn-som-alle-andre-bloggere-gjør*
Kule lillebror hadde med seg et polaroidkamera da vi skulle på visning i går og bokstavelig talt bønnfalte meg om å få lov til å få ta et bilde av meg. Kunne jo ikke si nei til det akkurat.

Genser:sånn som Ulrikke Lund har (og alle andre lettpåvirkelige bloggere)
Bukse:min nye, fine silkebukse
Skjerf:Acne

onsdag 28. mars 2012

Fæle frynser.

Godkveld.

Jeg digger frynser for tiden, og er stadig på jakt etter de perfekte frynsene.
Etter et søk på Etsy har jeg iallefall funnet frem til noen frynseprodukter jeg IKKE skal ha:




Eller er dette så ute at det faktisk er inne???

-Ings

Paradis

Se på dette'a! Åh...
Tihi. Hit skal jeg!!

tirsdag 27. mars 2012

Nordens Paris? Nordens Bergen?

Hei!
Øs pøs regn og slaps her i Tromsø. Men det gjør ingen ting i dag. For hjelpes så fyllesyk jeg er!
I går skulle jeg bare ta en liiiiiiten pils etter jobben, og det endte med pub til pub og nachspiel på et hotellrom. Gøy i Tromsø asså! Våkna med tidenes skallebank i dag.
Takk til verdens beste mann for at jeg har fått sove og være sliten hele dagen.
Og takk til svoger Brynjar som lager verdens beste cappuchino.

Nå lader jeg opp til en lang 5 timers prøve i ishavskatedralen. Wish me luck.


-Ings

Grøss og gru

KUN for å tilfredstille storesøster viser jeg frem to av kuppene jeg gjorde på vareprøvesalget i går. Silkebukse og lakksko i deilig burgunderrød farge. Er veldig fornøyd selv om det er litt utypisk meg.

Merker jeg synes det er maks kleint med outfitbilder, men når jeg akkurat har lagt ut et bilde med teksten "life begins at the end of your comfort zone" har jeg vel ingen unnskyldning for å la være.

Skoene betalte jeg 100 kr for!

Ellers bestod gårsdagen av trening kl 07.00 og 19.00, sol, salg, balkongliv, jobb og venner. H.E.R.L.I.G.

søndag 25. mars 2012

poseINGS. (ordspill på engelsk)



Heihei!

Jeg følger opp søster Ragnhild sitt shoppinginnlegg med å vise dere resultatet av lørdagens vareprøvesalg hos Holzweiler.
Salget var på Lysaker brygge og jeg fikk 10 minutters shopping mens mannen kjørte rundt i bilen med kidsa. Jeg endte opp med to plagg; en svart tskjorte fra Minimum og denne genseren fra Rütme:



"Jeg ser litt tilfeldig ned på bakken og smiler forsiktig"

Før jeg og Ragnhild startet denne bloggen pleide vi å sende outfitbilder av oss selv på mail til hverandre. Da parodierte vi rosabloggerne og poserte i de mest idiotiske positurer.  Men nå som vi faktisk har en ekte blogg, tenkte jeg å ta helt vanlige bilder av meg selv. Litt sånn "casual" lissom...
Og sånn gikk det:




"Djeeeezes, dette er pinlig.. ferdig  å ta bilder snart?"


























" Ta litt bilder bakfra, det ser helt naturlig ut...
Og pass på å få med den svarte detaljen på ryggen"


























 Hjelp, hva skjer med beinet mitt?



























Dette merket har jeg forøvrig aldri hørt om. Så fingers krossed for at det er skikkelig up and coming superhipt...

I morgen skal jeg vurdere å komme med et litt mer seriøst innlegg.

-Ings




Psst

Gjett om jeg skal hit da! 70-80% rabatt!
Misunnelig, Ings?;)
Oslove.

lørdag 24. mars 2012

God MORoGENser!

HÆÆÆhæææææha! (Ler av mitt eget ordspill)
Ja, god morgen altså. Her i huset våkna minsten 06, blid og uthvilt. Og jeg bare "grrrr...." "faen så tidlig da" (Jeg banna selvsagt ikke så minsten hørte det...seff)

Jeg har brukt morgentimene på å stressestrikke ferdig en morogenser som er bursdagsgave til en liten gutt i Bergen. (Som hadde bursdag i går...derfor litt stress) Men nå er den altså ferdig, og sendes i posten i dag. Det er alltid gøy å få litt gaver sånn etter bursdagen også sant?



Jeg måtte bestikke dattera med rosiner for å prøve genseren.
Garnet er extra fine merino fra Pickles, og jeg har strikket i str 5-6 år.
Oppskriften finner du her


Jeg må innrømme at jeg har knota litt med denne genseren faktisk. Jeg hadde nemlig bestemt meg for at mønsterfargene skulle være brunt og svart. Når jeg holdt nøstene opp mot hverandre så det riktig så fint ut. Men når jeg hadde strikka nesten ferdig mønsterradene ble jeg usikker. Brunt og svart så veldig likt ut, og jeg bestemte meg for å rekke opp og tilføre en lysere farge. Grrr, altså. Å rekke opp er noe av det kjedeligste som finnes. Men jeg er glad for at jeg gjorde det, genseren ble mye finere med litt lyseblått.

Når jeg endelig var ferdig i dag tidlig skjønte jeg at jeg hadde fellt litt for stramt av på kanten nede. Arg altså, da var jeg nesten på gråten. Men rekka opp og fellte på nytt.




Etter tre slike moroplagg på rappen gleder jeg meg  til å strikke noe annet. Pickles har hatt en del salg på nettbutikken sin i det siste, og jeg har gått litt amok kan man si. Det tyter ut garn overalt i stua.
Herlig.


-Ings

fredag 23. mars 2012

If we don't change, we don't grow. If we don't grow, we aren't really living.

På plass i Tromsø!
Ble ropt opp 2 ganger over høytaleren på flyplassen i går med beskjed om å komme til gaten. Var mildt sagt i min egen verden i går kveld...

Uansett, jeg fikk tildelt tidenes fineste hotellrom denne gangen. Tror de var fullbooket, så ble BUSiNESS CLASS på meg! Hurra! Stort rom, fin utsikt, helspeil(!!), badekåpe og tøfler, egen kaffemaskin og Dagens Næringsliv på døra er den nye standarden for meg merker jeg. Ikke minst er det good plass til yogamatta på gulvet! Vanligvis må jeg ommøblere hele rommet for å få rullet den ut. Typ stable alt av bord og stoler oppi senga og la "do not disturb"-skiltet henge på døra under hele hotelloppholdet... Når jeg først ommøblerer for å trene er det ikke snakk om å sette ting på plass igjen mellom øktene!

Btw, håper du shopper litt sommerklær til meg på salget, Ings! Alt av sommerkjoler, shortser, bikinier, solbriller og topper tas imot med åpne armer! Og alt annet du kjøper til meg også selvfølgelig;)

testing testing


Dagens sminkings:
Forrige dagen var jeg på Marykay kveld hos en trivelig jente her på Høybråten, og da kjøpte jeg denne foundationen. Jeg synes foundation er skikkelig vanskelig, og nå skal jeg gi denne en sjanse.
Førsteinntrykket er faktisk ganske bra.

torsdag 22. mars 2012

Sab kuch milega

Converse, kjole, sol, varme, sykkel= vårstemning = vakre Oslo i dag
Fantastisk fin dag i Oslo i dag, men reiser straks nordover til Kong Vinter aka Tromsø...
Prøver i dette øyeblikk å finne motivasjon til å starte prosjektet med å grave frem vinterklær,votter, gummistøvler og ullundertøy... Dette er klær som jeg pakket bort for lenge siden, i god tro om at det var leeenge til de trengtes igjen. Litt for optimistisk kanskje...
Drømmer meg litt bort først,jeg...




Det som er ganske fantastisk er at drømmer blir til virkelighet bare du vil det nok. Om noen måneder ligger jeg på en strand langt fra Norge og skal helt garantert ha mitt livs opplevelse.

La Vita é bella!

onsdag 21. mars 2012

"Top of the pops" eller "over the top"?

God aften godtfolk.
Jeg har vært på Mary Kay party....(ja, jeg vet...) Jeg dro først og fremst for å bli kjent med andre husmødre på Høybråten. Kaffe, kake, sminke og fotbad. Ikke så dumt på en onsdagskveld.
Jeg tenkte selvsagt på forhånd at jeg skal jaffal IKKE kjøpe noe.
Hvordan gikk det mon tro?
Jeg kjøpte.

Og så ble jeg sminket! hurra, loves it! Sotede øyne for første gang og jeg digga det! Jeg trasket hjem i hurtig tempo ivrig etter å vise mannen hvor kult sminka jeg var.
" Slik kan du ikke gå " er det første han sier da jeg kom smilende inn døra. "Men du har sikkert sminket deg slik på tull?"

HRMF, hva svarer man til sånt?

Nå har jeg vasket bort sminken og angrer.


Starstruck

Det er lenge siden jeg har blitt så starstruck som jeg ble i går. Spilte nemlig på samme konsert som Minor Majority i går, og ble litt satt ut av å møte et av mine store idol backstage.

Har vært fan av bandet i mange år, og ble atter en gang bergtatt av å høre de live... Pål har verdens vakreste, mørke stemme, og en naturlighet over måten å stå på scenen på som jeg beundrer. En høydare. Wow.

tirsdag 20. mars 2012

Tror jeg er forelsket i deg, Oslo

I Oslo har våren virkelig gjort sitt inntog, og jeg nyter alt jeg kan få av sol og varme. Ingenting gjør mer med humøret enn å nyte en kaffekopp i en park akkompagnert av vårsola og gode venner. Ah.. Herlig, herlig. Og bare se hvordan de neste dagene skal bli:

Hurra, hurra, HURRA!! Eller vent... Jeg drar jo til Tromsø for å jobbe på torsdag..
*sjekker været*

Fa#*% i hel#%$!
drit.

Motivasjon

Verdens beste motivasjon for å dra på skolen?
Å ha en pakke fra Urban Outfitters som ligger og venter på deg i resepsjonen. Denne kjolen fikk jeg i går, og må innrømme at prøving av min nye yndling stjal litt øvetid. Men mye gøyere å øve i en fin kjole klokka åtte på morgenen enn i en kjedelig strikkegenser. Så tenker det gikk opp i opp.

Black and white



Et bilde sier mer enn tusen ord.

mandag 19. mars 2012

Vareprøvesalg!




Jippi! Vareprøvesalg it is!
Jeg DIGGER vareprøvesalg.
Jeg DIGGER Hunkydory og Gestuz, og håper jeg får kloa i noen skatter på fredag.
(Bare litt skummelt at jeg skal på fest på torsdag.
Shopping dagen derpå har ikke foreløpig vært en innertier. )



-Ings

Tøyse-tunika

God mandag folkens!

Her er tøyse-tunikaen! Jeg hadde to nøster merinoull i en nydelig blåfarge som jeg ville strikke noe til dattera av. Og her er resultatet:


Bare så dumt at den ble for liten...Nøstet tok slutt litt for tidlig. Jeg kunne ha strikket den lenger, men da måtte det blitt i en annen farge. (Garnet er nemlig kjøpt på restelageret til Pickles, og det finnes ikke mer av akkurat denne fargen)

Blæh!

(Gjett om det var pittelittegranne IRRI når nøstet plutslig tok slutt og jeg måtte REKKE opp glattstrikken for å kunne strikke den nederste kanten)


Men den ble jo fin, og den vesle jenta jeg har gitt den til blir sikkert supersøt i den.
Som vanlig er oppskrift og garn fra Pickles. Og som vanlig digger jeg resultatet selvom den er for liten. Kanskje det er dattera som er for stor?

Jeg har forresten kjøpt nytt garn og mønster på et plagg til meg selv. Gleder meg til å sette i gang, og gleder meg til å vise dere resultatet.


-Ings

Dagens

Kloke ord, og en påminnelse til meg selv på en forvirrende dag full av tanker, kaos og drømmer.
Keep calm.

søndag 18. mars 2012

Liiivet

Hadde tidenes beste dag i går! Og blogging var ikke akkurat en prioritet...
Var på besøk innom studioet til den norske designeren Wiksén i går (og prøvde klær i kanskje to timer, gøøøøy!) og kjøpte blant annet denne fantastisk fine blusen. Den er rett og slett perfekt i mine øyne.

I tillegg var gårsdagen full av gode samtaler, fine venner, kaffekaffekaffe, lykke og drømmer. Fiiin lørdag.