mandag 23. januar 2012

Red stuff, PART ONE

Det har vært MYE fokus på fargene grønn, mint og turkis i det siste, og jeg frykter at leserne begynner å bli bittelitt lei av våre fargehangups, så i dag er fargen RØD i sentrum! Hurra!
Funfact:fargen rød er offisielt min yndlingsfarge (uoffisielt har jeg ingen yndlingsfarge, det varierer fra dag til dag...) fordi det også er yndlingsfargen til Tussi. Logisk? Ja.

Etter en lang og slitsom prøve i dag, var det nødvendig med litt shopping i Bodø! Oppdaget at det var en klar RØD tråd gjennom alt jeg hadde handlet, bare se:


Ny rød genser! L.O.V.E.! Litt rippoff av Stine Goyas genser kanskje? Uansett, når en så fin genser er på 70% salg, må man jo kjøpe den! Selv om de bare hadde størrelse Large igjen, og armene er ca en halvmeter for lange...


Kinesisk balanse-te
Haha, dette sies om denne teen:
"Allerede etter kort tid vil du kjenne at du får mer energi og overskudd og at kroppen føles sterkere. Kunder beskriver det som om de får en helt ny vitalitet og at de løftes opp. Prøv selv og bli overbevist!"
Tviler litt på at det grønne ølet ditt har samme effekt, Ings! Men øl er nok litt billigere da..

Goji-bær, granateple og rosiner
Uunnværlig i frokostrutinene mine. Er det flere enn meg som er så glad i å spise frokost at man nesten ikke klarer å vente på at det skal bli morgen igjen sånn at man kan spise frokost igjen?
For de som ikke har skjønt det: jeg ELSKER å spise frokost! Bor på hotell de neste to ukene, men har min egen mat på rommet fordi jeg er så glad i mine rutiner. Hvis noen vet om et hotell som serverer granateple,banan,eple,acai,goji,rosier,chiafrø,linfrø,gresskarkjerner,spirulina og yoghurt naturell, så si ifra!! Alt de har her er eple. Dårlig altså.

God natt! (hurra, snart er det morgen igjen!!)

-Rags

2 kommentarer:

  1. melder meg frivillig til å overta genseren siden den er aaaltfor stor til deg ! den blir fin til den BLÅE buksa mi ;)

    SvarSlett
  2. Kanskje eg må kjøpe en til deg i morra? Dei hadde nemlig en igjen i XL! Eg har tenkt til å matche den med min carzyhippiehasjtights fra Gina Trikot. Då snakker vi BRUNKVITSVARTROSABEIGE og RØD! ;)

    SvarSlett